Kimyanın devleri, sektörü yarına taşıyacak stratejiyi belirledi

Turkishtime - Halkbank Ortak Akıl Toplantıları'nın sekizincisinde kimyevi maddeler ve mamulleri sektörü liderleri bir araya geldi. İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Murat Akyüz'ün liderliğinde ve Prof. Dr. Emre Alkin'in moderatörlüğünde düzenlenen toplantıda dernek başkanları ve şirket temsilcileri, kimyanın yarınıyla ilgili değerlendirmelerini ortaya koydular, çözüm önerilerini tartıştılar. Sonuçta ortaya 10 maddelik bir çözüm önerisi listesi çıktı.

İşte toplantının dev kadrosu:

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı MURAT AKYÜZ, Türkiye Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Başkanı-DYO Genel Müdürü AHMET YİĞİTBAŞI, Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Başkanı SELÇUK AKSOY, Madeni Yağ Petrol Ürünleri Sanayicileri Derneği (MAPESAD) Başkanı TAYFUN KOÇAK, Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği (TKSD) Başkanı TİMUR ERK, Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayicileri Derneği (KTSD) Genel Koordinatörü VURANEL OKAY, Polisan Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi AHMET FAİK BİTLİS,Abdi İbrahim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ERMAN ATASOY, Gold Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ERSİN TARİ, Chemport Kimya Sanayicileri ve Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı HALUK ERCEBER, Çetin Plastik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı HAŞİM ÇETİN, Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ŞİRZAT KARAYEL, Halkbank Esnaf-KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ERDAL ERDEM, Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı PROF. DR. EMRE ALKİN, ArteVis, Yönetim Danışmanı & Profesyonel Koç AYŞEM BURHANOĞLU.