Başkan'ın Mesajı

Sayın Kauçuk Derneği üyeleri, kauçukla ilgilenen tüm sanayici, öğrenciler ve sayın www.kaucukdernegi.org.tr  ziyaretçileri;

Türkiye’de kauçuk konusunda faaliyet gösteren tek sivil toplum kuruluşu olan Kauçuk Derneği sektörümüzü Türkiye ve Dünyada yeniden konumlandırıyor.

Kauçuk sektörünün ve kauçuğun hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sektörümüzü ve sizi yurt içi ve yurt dışında en iyi biçimde temsil etmek birincil görevimizdir.

Şu an ziyaret etmekte bulunduğunuz site sektörümüzün buluşma noktası niteliğini taşımaktadır. Dernek ve sektörle ilgili güncel haberleri alabileceğiniz, üyelere ulaşabileceğiniz ve kauçuğu yakından tanıyabileceğiniz bir merkez haline getirilmiştir.

Sitemizin bünyesinde bulunan üyelerimiz bölümünde tüm üyelerimizin faaliyetleri, ürünleri ve iletişim bilgileriyle ilgili geniş bilgiye ulaşacaksınız. Bu Türkiye’de yapılmış en kapsamlı kauçuk portalıdır. Bu portal tedarikçi ve müşterileri bir araya getirme görevini üstlenmiştir. Derneğimize üye olan her firma bu alanda yer alma ve kendini Türkiye ve dünyaya tanıtma fırsatını bulacaktır.

Ayrıca sitemizde derneğimizin faaliyetleriyle ilgili duyuruları okuyabileceğiz gibi sektörümüzden güncel haberlere de erişebileceksiniz. Kauçuk fuarımızla ilgili bilgileri de sitemizin ilgili sayfalarından edinebilirsiniz.

Günümüzün gereksinimlerine uygun, her gün kullanabileceğiniz ve kullanmak isteyeceğiniz, ihtiyaçlarınıza cevap verebilen bir site yapmayı hedeflemiştik. Elimizden geleni de yaptık. Umarız beğenirsiniz. Önerilerinizi ise her zaman bekliyoruz.

Keyifli ve yararlı ziyaretler dileriz.

Nurhan KAYA