E-BÜLTEN KAYIT
İsim Soyad

Başkan'ın Mesajı

Değerli Kauçuk Sektörü Mensupları, Üyelerimiz, Sanayicilerimiz, Sitemizi Ziyaret Eden Tüm Ziyaretçilerimiz,

Kauçuk Derneğimizin faaliyetleri arasında, şu an ziyaret etmekte bulunduğunuz site, sektörümüzün buluşma noktası niteliğini taşımaktadır. Dernek ve sektörle ilgili güncel haberleri alabileceğiniz, üyelere ulaşabileceğiniz ve kauçuğu yakından tanıyabileceğiniz bir siteyi size sunmaya çalıştık.

Ülkemizde ve dünyada, kauçuk sektörünün ve kauçuğun hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sektörümüzü ve sizi yurt içi ve yurt dışında en iyi biçimde temsil etmek birincil görevimizdir.

Sitemizden Derneğimizin tüm üyelerinin ürünleri ve iletişim bilgilerine ulaşacaksınız. Kauçuk aksamın temini için sitemizdeki üye bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Üye olmayan firmalarsa, Derneğimize üye olarak, sitemizde yer alma ve kendini Türkiye ve dünyaya tanıtma fırsatını bulacaktır.

Ayrıca sitemizden Derneğimizin faaliyetleriyle ilgili duyuruları okuyabileceğiz gibi, sektörümüzden güncel haberlere de erişebileceksiniz. Kauçuk Fuarımız, kongrelerimiz, eğitimlerimiz ve yayınlarımız ile ilgili bilgileri de sitemizin ilgili sayfalarından edinebilirsiniz.

Kauçuk sektörü ile ilgili bilgi sunma noktasında Kauçuk Derneğimizin web sitesinin sizlerce ziyaret edilen, fayda gördüğünüz bir yer olmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Fahriye YÜKSEL