Ünvan : ADİL ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER KAUÇUK PLASTİK İML. İTH. İHR. PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet Türü : Üretici, İhracat ve İthalat
Yetkili Kişi : Semih ÖZALTIN
Telefon : +90 236 233 16 58
Fax : +90 236 233 95 88
Adres : Kenan Evren Sanayi Sitesi 1276/67 45030 Merkez / MANİSA
E-Posta : semih@adil.com.tr
Web : http://www.adil.com.tr

Sn.Adil Özaltın’ın 1978 yılında iş hayatına atılmış olan şirketinin faaliyet alanı genişleyerek devam etmektedir. Kauçuk Derneği’nin ve Plastik Sanayicileri Derneği’nin üyesi olan şirket, gerek yurtdışı fuarlarını ziyaret ederek ( Taipei Plas’06,China Plas’06,vb) gerekse yurtiçi fuarlara (TÜYAP,vb) katılarak globalleşme sürecinde yeni atılımlar yapmaya başlamış bulunmaktadır.

İtalyadan ithal edilen yeni makinelerimizle makine parkurumuzu genişlettik. Pres makinelerinde şekilli kesimler, laminasyon makinesiyle her türlü malzemenin tek veya çift taraflı laminasyonu ve CNC kontrollü tam otomatik makinelerle dilimleme üretim sürecindeki temel faaliyetlerimizdir.

Başlıca ürün çeşitlerimiz; Tek veya Çift taraflı yapışkan bantlar ve transfer bantları; EPDM kauçuk levhalar ve bantlar; Poliüretan, polyether ve polyester
SÜNGER levhalar ve bantlar; Polietilen levhalar ve bantlar; EVA levhalar ve bantlar.

Faaliyet gösterdiğimiz sektörler; Otomotiv, Beyaz eşya, Klima, Doğal gaz ,Gemi yapımı ,İnşaat ,Elektrik, Elektronik
Hedefimiz, müşteri taleplerini doğru zamanda, doğru fiyatta, doğru kalitede karşılamaktır.