Ünvan : GÜLHAN KAUÇUK YEDEK PARÇA İMALAT SAN. LTD. ŞTİ.
Faaliyet Türü : Üretici, İhracatçı
Yetkili Kişi : Emrah DEĞİRMENCİ
Telefon : +90 (312) 385 53 22
Fax : +90 (312) 354 23 57
Adres : Turan Çiğdem Caddesi No:3/4 Ostim Ankara Türkiye
E-Posta : info@gulhan.com
Web : www.gulhan.com

1978'de kurulan GÜLHAN, şu anda  6000 m2'lik kapalı alana sahip tesislerinde iş ve inşaat makineleri sektörüne kauçuk ağırlıklı yedek parçalar üreten lokomotif firmalardan biridir. Ayrıca firmamızda plastik ve poliüretan keçeler ile sipariş üzerine yedek parça dizaynı ve imalatı yapılmaktadır. Son yıllarda Savunma Sanayisine de ağırlık veren firmamız, Aselsan'ın onaylı tedarikçisidir ve birçok projeyi başarı ile tamamlayıp teslim etmiştir.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TSE belgelerine sahip olan firmamızda; kalitenin korunması ve sürekli iyileştirilmesi, müşteri memnuniyetinin geliştirilmesinin devamını sağlamak ve hatasız üretim değişmeyen politikamızdır.

Ürünlerimiz, periyodik olarak bünyemizde bulunan laboratuarımızda gerekli olan testlere tabi tutularak kontrol edilir. Her türlü kauçuk ve plastik kalıbı dizaynı ve imalatı yapabilecek makine ve ekipmana sahip kapasitedeki kalıp imalathanemiz mevcuttur. Uzman personel, kaliteli hammadde ve tecrübe ile ürünlerimizin kalitesi garanti altına alınmıştır.

Gülhan, 1978'den beri biriken tecrübesi ile sektöre lokomotif kuruluş olarak hizmet vermektedir. Ürünlerimiz Türkiye genelinde kullanılmakta olup; Almanya ağırlıklı olmak üzere Amerika, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Kore, Singapur gibi Dünyanın yaklaşık 65 ülkesine de ihraç edilmektedir. Amerika da, o pazar için kurulmuş ve Minnesota bölgesindeki depomuzda satış yapan firmamız mevcuttur. Ürdün, Suudi Arabistan, Libya, Mısır, Azerbaycan ve Güney Kore de bayilerimiz bulunmaktadır.